Как можем да помогнем ?
Menu
SEPETİNİZ

ЗАЩО ERA 111?

ЗАЩО ERA 111?

Как действа Era 111 Шампоан за килими?

ERA 111 МОЛЕКУЛНА СИСТЕМА ЗА РАБОТА

Разделянето на мръсотията от повърхността, на която молекулите на Era 111 се залепват, и пренасянето им във водната среда:

  • Когато мръсен килим се четка с Era 111, хидрофобната част (върха) на Era 111 взаимодейства с мръсотията, обгръща я и се залепва за нея.
  • От друга страна, хидрофилните части на молекулите на Era 111 (главата) не реагират с мръсотията, тъй като се взаимодействат със силно заредените водороди на молекулите на водата.
  • С отрицателните части на главата, като биват привлечени от частично положително заредените водороди на молекулите на водата, Era 111 изтегля мръсотията от средата, в която се намира, и я пренася във водата, където се разтваря.
  • Така мръсотията се отделя от влакната (прикрепена към дъното и повърхността) и се отстранява чрез измиване, като се постига пълно почистване.
  • Тази характеристика се определя като свойство за плаваще на мръсотията и е резултат от активната пяна, която Era 111 има в своята формула.


ERA 111 ШАМПОАН ЗА КИЛИМ С ДОБАВЕН БОРАКС:

Боракс; естествен минерал, съдържащ се от вода, кислород, натрий и бор, с антисептични, антифунгални, дезинфекционни и озаряващи свойства. При правилната формулация на Borax в Шампоана за Килими Era 111, Sabuncuoğlu Kimya, единствената фирма в Турция със знание и опит, разполагаща със съзнание за формулиране на Era 111 Шампоан за килими.

В месеци на изпитания Era 111 Шампоан с добавен боракс доведе до увеличение на блясъка на измитите килими, по-ефективно справяне с пети, по-малко използване на продукт поради нарушаване на йонната структура на водата и постигане на по-ефективни резултати, което е потвърдено от доклада на Университета в Егейско море, който можете да видите по-долу.

ИМА И ДРУГИ ПРИЧИНИ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ERA 111...

Плащате по-малко: Използвайки Era 111 Шампоан за килими, намалявате общите си разходи за детергенти месечно и годишно.

Повишавате качеството: С благодарение на блясъка, мекотата и отличната почистваща сила подобрявате качеството на изхода си.

Повишавате стойността на марката си: Използвайки продукт като Era 111 Шампоан за килими, който се отличава с качество, повишавате удовлетворението на клиентите си и стойността на марката си.

Поддържате редовен растеж: Статистиките, които правим, показват, че фирмите, използващи редовно Era 111 Шампоан, растат средно с над 70% всяка година. Удовлетворението на клиентите, създадено с Era 111, се завръща към вас с времето като лоялна клиентска база и нови клиенти, добавени чрез препоръки.


10 ХАРАКТЕРИСТИКИ, КОИТО ГО ПРАВЯТ ИДЕАЛЕН

УЛТРА БЛЯСЪК

Една от най-големите характеристики на Era 111 Шампоан за килими е формулата му, която придава блясък на килима.

НИСКИ РАЗХОДИ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ

Поради своята ултра концентрация Era 111 Шампоан за килими е единственият продукт в Турция и Европа, който може да измие между 5 000 и 10 000 кв. м с 60 кг.

КОНЦЕНТРИРАН ЗА ТЕЖКИ УСЛОВИЯ

Ултра концентриран продукт, предназначен за най-трудните задачи.

ВИСОКА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

Максимална ефективност при тежки замърсявания и петна.

ПРЕМЕСТВАНЕ НА МРЪСОТИЯ ОТ ДЪНО ДО ПОВЪРХНОСТ

Благодарение на молекулната система за работа, молекулите на Era 111 проникват във въздушното пространство на килима, премествайки мръсотията от дъното към повърхността.

АНТИСТАТИЧЕН - АНТИАЛЕРГИЧЕН
Лесно измиваемите суровини позволяват на килима да се освободи напълно от праха и мръсотията в околната среда.
ЛЕСНО ИЗМИВАНЕ
Функционална и богата пяна при лесно измиване.
ЖИВИ ЦВЕТОВЕ
Era 111 Шампоан за килими, благодарение на своята формула, която придава блясък, прави цветовете по-ярки.

НЕ ОСТАВЯ ЛЕПКАВИ ОСТАТЪЦИ

Килими, след измиване, без лепкави остатъци от детергент.

ОМЕКОТИТЕЛЕН - С БОРАКС

Няма нужда от допълнително използване на омекотител. Добавката на боракс помага на продукта да работи с висока ефективност дори в твърда вода, осигурявайки хигиена.


За подобряване на вашето потребителско изживяване и функционалността на нашия сайт използваме бисквитки и други подобни технологии.