Как можем да помогнем ?
Menu
SEPETİNİZ

За Нас

За Нас

SABUNCUOĞLU KİMYA ANONİM ŞİRKETİ

Производственият ни обект се намира в Измир ИТОБ ОРГАНИЗИРАН ИНДУСТРИАЛЕН РАЙОН, фирмата ни SABUNCUOĞLU KİMYA A.Ş. е специализирана в производството на почистващи и козметични продукти, както и в областта на химикалите за постигане на висока производителност. Нашата компания също така е ориентирана към изследвания и развитие, като произвежда специални продукти за конкретни области и сектори. Ние се стремим да произвеждаме продукти с висока производителност, базирани на възобновяеми и устойчиви суровини, с висока биологична разградимост и приятелски към околната среда.

Ние сме фирма, която първа в света произвежда най-широко използваният шампоан за килими.Производителите на концентрирани продукти, както и насочени към определени сектори, фирмата ни произвежда високотехнологични и високопроизводителни продукти за тежки условия. Ние работим с принципите на общественото управление на качеството и постоянно изследователско-развойната дейност, като следваме философията "прави каквото правиш, най-добре". Нашата компания разработва процеси и продукти, базирани на естествени и възобновяеми суровини със собствените си формули в лабораториите си. Ние се стремим да бъдем най-добри във всеки един аспект на работата и в продуктите, като се ръководим от идеята да бъдем най-добри във всичко, което правим.

Благодарим на над 19 000 потребители, които предпочитат нашите продукти, работейки с нас със задоволителен процент от 99%.


За подобряване на вашето потребителско изживяване и функционалността на нашия сайт използваме бисквитки и други подобни технологии.