Почистващият препарат с добавка на боракс Ера 111

Написал era111 13/06/2017 0 Коментари

Eстествен минерал, образуван от вода, кислород, содиум и бор, които са основните съставки в почистващите продукти. То  е алкално вещество образувано преди 4000 години по естествен начин Бораксът е   с най – мощното , антисептично,анти – фунгално, дезинфектиращо,  алкално  почистващо действие  (10 ph/ мощност на почистване) в природата. Той е най мощният унищожител на микроби, с мощно почистващо действие .

Бораксът  се извлича от елемента бор и  75 % от неговата наличност е в Турция.Бораксъът, който е наличен в Турция и  до до днес не е оценен , за първи път е преработен  и предоставен на потребителите си от тази фирма Сабунджуоглу Химия . Боракс увеличава мощността на препарат ЕРА 111, който също е много мощен. При комбинацията на двата продукта Боракс и ЕРА 111 и след дълго проучвания на  Ar&Ge  и  научни изследвания в лабораториите се установи, че килимите  измити с този препарат са по-блестящи, борбата с петната е  по – ефективна , поради йонната структура на водата се използва по – малко количество , а резултатите са по – ефектевни.

Поради наличието на материала бор в Турция при производството на Боракс ЕРА 111 няма висока ценова стойност , а ефектът от почистващият препарат е на високо ниво.

 

 

коментар