Какъв трябва да бъде парфюмът за килими?

Написал era111 13/06/2017 0 Коментари

Текстилните ароматизатори трябва да удовлетворят нуждите на клиента, като след измиване ухаят приятно.

Как се произвеждат текстилните ароматизатори?

Съдържат есенции и аромати на цветя, техни корени, стъбла, листа, обвивки , които се харесват на клиентите.  Също така могат да бъдат и само на химическа основа.

Първоначално парфюмите  се приготвят под формата на есенции, след което към тях се добавят алкохол и емулгатори.

Ароматите могат да се усещат като самостоятелни, например аромат на жасмин, както и да се възприемат като смесица от ряколко аромата.Това може да се обясни със следния пример.

Продуктът ни ЕРА 111 My Todays съдържа нотки на джинджифил, роза, кардамон и естрагон, които примесени с ананас дават усещането за интересна комбинация, средни нотки на канела, ветивер, кедрово дърво, сандалово дърво, дъбов мъх  и всички заедно дават дълбочина и трайност на приятното  ухание.

Избор на текстилни парфюми

Какви видове парфюми да изберем в сектора на почистването на килимите, как да ги използваме и на какво да обърнем най – голямо внимание?

От най – голямо значение е това, че в този сектор клиентът купува услугата почистване на килими. Съответно той има   правото да очаква най добрата услуга в почистването. Поради тази причина Текстилният парфюм трябва да бъде най ефектният и най – добрият.

Като резултат трябва да е налице усещането за чистота и в уханието . Парфюми ЕРА 111 са произведени именно , за да покриват това усещане за чистота. Това са продукти , които са най – предпочитани в Турция, Европа и Средна Азия.

Има ли други детайли при избора на текстилни почистващи препарати. Каква е тайната на дълготрайните парфюми?

За съжаление страната ни е зависима от други страни по отношение на есенциите.

„САБУНДЖУОГЛУ ХИМИЯ“ , както и други фирми -потенциални  купувачи  на есенции, внасят директно или доставят есенциите  с квоти за покупка на достъпни цени .

В производството на текстилните парфюми на второ място по значение е етанолът, тоест етил алкохолът. За да се закупи този продукт на най- високо качество и на изгодна цена са необходими дейности в индустриалната зона, трябва да притежава доклад за капацитет, и в резултат на това фирмата трябва да бъде одобрена от Регулаторните органи за пазара на алкохол. Има фирми и лица, които не са в състояние да спазват тези правила и доставят необходимите продукти по нелегален начин. Поради това, цената на продукта се увеличава. Така е и по темата за есенциите. Поради същата причина не е възможно да се набави есенция на изгодна цена и следователно технически е невъзможно да се предлагат текстилните парфюми  на  ниски цени. И оттук трябва да обърнем внимание на детайлите и  можем да си направим извода, че  не е препоръчително да се закупят парфюми за килими , ако гореизброените правила не са спазени. Те трябва да се закупят от доверени фирми, отговарящи на условията.

Дълготрайна миризма на парфюмите за килими:

В горния текст описахме методите за производство на качествени парфюми. Най – важното условие е производителят да притежава описаните критерии. Второ важно условие е изпраните килими да се изсушат напълно. Ако килимът не е напълно изсушен, влагата ще абсорбира и потиска миризмата на парфюма и ще стане причина килимът да не ухае приятно.

С каквото и количество парфюм  да напръскате влажния килим, не е възможно ефектът да е приятно ухаещ килим.

Трето условие по важност е по навик да посещавате и фирми, които не отговарят на условията за производство и други.Това е загуба на време и клиенти. Да уточним кои са тези навици. Накратко: дълго време ползвате един и същ ароматизатор или почистващ препарат, поради което вие и вашият персонал са свикнали с този аромат. Започвате да не усещате миризмата  няколко дни, преди да  се изпразни  бидонът. Според тази научно обоснована истина и от медицинска гледна точка започва да ви се струва , че миризмата на парфюма губи силата си. За да усещата уханието както първия път, вие не трябва да помирисвате поне два месеца този препарат. Ето точно в такъв момент придобива важност използването на доверените марковите  продукти ЕРА 111 на САБУНДЖУОГЛУ ХИМИЯ АД, която отговаря на всички критерии. Четвърто, последно правило е да използвате текстилния парфюм един месец след закупуването му. Ние ви ги изпращаме непосредствено , след като бъдат готови , затова когато изчакваме, ароматите ще се примесят и парфюмът ще ухае много по – приятно.

Ще приключим с тази статия, издавайки ви една тайна. Ако преди употреба  налеете препарата в стъклени или алуминиеви амбалажи и изчакате, парфюмът ще бъде великолепен.

 

коментар